Packt Publishing este unul din cei mai cunoscuţi publisheri din zona cărţilor IT.

Zilele astea am tot stat la ei pe site şi am văzut recent această promoţie. Aşa că am zis că merită să fie împărtăşită cu alţi pasionaţi dornici de a citi ceva material bun şi gratuit. Nu am nici o idee dacă este veche / nouă sau dacă este tot timpul :)

Aşadar iată etapele pe care trebuie să le urmaţi pentru a avea acces 1 lună de zile la toate cărţile Packt Publishing :

Cartile Packt Publishing

Observaţie : cărţile sunt disponibile doar în mod lectură online, însă codul sursă poate fi descărcat ;)

Pasul 1: Trebuie să aveţi un cont la ei. Aşadar dacă nu aveţi deja un cont creaţi-va unul.

Pasul 2: Odată ce sunteţi conectat, mergeţi pe o carte şi în mod normal trebuie să aveţi sub coperta cărţii butonul care să va permită să beneficiaţi de cele 30 de zile gratuite. Atenţie, “oferta” apare doar dacă eşti conectat, că guest butonul nu apare :)

30 zile gratis

Pasul 3: Când sunteţi pe pagină de creare cont Mapt completaţi datele personale şi introduceţi numărul cardului.

Mapt Logo

Primele 30 de zile serviciul este gratuit, aşadar dacă nu vreţi să continuaţi ulterior, anulaţi abonamentul înainte că cele 30 de zile să se scurgă şi nimic nu va fi luat de pe contul vostru.

Dacă nu vreţi să va puneţi cardul personal (din X posibile motive) puteţi încerca să generaţi un număr de test (VISA cred că e cel mai ok). Multe site-uri nu cred că verifică decât algoritmul cărţilor de credit adăugate pentru perioada FREE TRIAL.

Atenţie : această soluţie deşi pare dubioasă NU este tocmai ilegală. Dacă folosiţi un card de test însă să anulaţi neapărat după ~20 de zile pentru a nu se încerca încasarea plăţii de pe un card de test. Not cool…

Dacă după cele 30 de zile gratuite vreţi să continuaţi nu este nimic de făcut, abonamentul Mapt va fi prelungit automat şi banii vor fi luaţi direct din contul vostru.

Spor la citit în timpul celor 30 zile şi, de ce nu, chiar şi după :)

Mai multe informatii despre Packt Publishing (daca nu stiti deja de ei) :
[graphiq id=”5FA2SvyG62x” title=”Packt Publishing” width=”500″ height=”505″ url=”https://w.graphiq.com/w/5FA2SvyG62x” link_text=”Graphiq” ]