Cum acum câteva zile am făcut jailbreak-ul, am zis să revin cu o listă iniţială a tweak-urilor instalate până acum.

E drept, încă sunt tweak-uri care nu sunt compatibile cu noul jailbreak, dar eu zic că totuşi se merită, chiar de nu putem încă băga chiar totul.

Comunitatea se mişcă rapid şi încet încet sunt convins că mai toate tweak-urile renumite vor reveni în forţă (deja este cazul multor developeri care în ultimele zile au actualizat codul pentru a funcţiona ok pe iOS 10).

Aşadar iată ce am instalat eu până în prezent :

Anemone

Motivul principal al jailbreak-ului este partea vizuală. Ei bine, dacă la capitolul teme până acum ceva timp Winterboard era “regele”, ei bine acum Anemone este cel mai bun tweak pentru gestiunea temelor pe device-ul iOS.

App Admin

Acest tweak îţi permite să faci downgrade la aplicaţii şi/sau să blochezi update-urile viitoare pentru anumite aplicaţii. Este util în cazul în care ai anumite tweak-uri care nu sunt compatibile cu ultima versiune a aplicaţiei.

BioProtect

Unul din tweak-urile mele preferate. BioProtect îţi permite să blochezi orice aplicaţie doreşti astfel încât ea să nu poată fi deschisă decât cu amprenta. Odată cu introducerea touch id-ului, nu înţeleg de ce Apple nu a integrat asta by default în iOS.

CertRemainTime

Cum momentan jailbreak-ul se face cu un certificat valabil 7 zile, acest mic utilitar îţi permite să ştii câte zile / ore ţi-au mai rămas până când jailbreak-ul va expira.

CircleIcons

Face toate iconiţele din setări rotunde. Îi dă astfel interfeţei un aer ceva mai finuţ.

ColorBadges

Un tweak care îţi permite să faci culoarea badge-ului de notificări la fel ca cea a aplicaţiei.

Cylinder

Varianta free a celebrului tweak Barrel. Permite configurarea efectului de tranziţie a “paginilor”…


Atât pentru moment, mai am şi altele, dar mai lăsăm şi pentru o altă zi, nu? ?