De când mă ştiu nu am fost (şi nici nu sunt) un mare împătimit al jocurilor.

Nu am fost fan CS, Starcraft, World of Warcraft sau alte jocuri. Mi-a plăcut sa joc FIFA sau Mario. Cam atât :)

Pe telefonul mobil la fel.

Am instalat de-a lungul timpului tot felul de jocuri şi joculeţe pentru a le testa, dar nu au fost prea multe cele care într-adevăr m-au făcut să vreau să le deschid aproape zilnic pentru câteva minute.

Singurele jocuri pe care le joc în momentul de faţă sunt următoarele :

Clash Royale

Clash Royale

Clash Royale este jocul care m-a prins cel mai tare. E drept că atunci când a apărut şi când am început să joc, mai toată echipa de la muncă a început să joace. Am făcut clanul nostru şi eram noi între noi. Asta cred că “a ajutat” mult :)

În momentul de faţă încă joc aproape în fiecare zi, dar pot spune că nu mai sunt un jucător împătimit. Însă tot îmi place să pierd câteva minute pentru a face 2-3 bătălii.

Nonstop Knight

Nonstop Knight

Jocul asta mi-a fost prezentat de un coleg şi am avut perioade şi perioade.

Am fost în topul lor global la un moment dat când ţineam aplicaţia deschisă mai tot timpul pentru a ucide câţi mai mulţi monştri şi a face cât mai mulţi bani (în aplicaţie, doar în aplicaţie din păcate).

Acum la fel, am lăsat-o mai lejer…

Alte mici jocuri

Pe lângă cele două jocuri de mai sus, mai am o serie de mici jocuri pe care le mai deschid din când în când, dar care nu au reuşit să îmi ofere acea “stare de dependenţă” :)

  • Cut the Rope
  • Kingdom Rush
  • Candy Crush (don’t judge me)
  • Subway Surf
  • Angry Birds

Pe tabletă, uneori când am ceva timp seară, prefer să joc fie FIFA, fie un joc de tipul “find the objects”, fie Dominion, Exploding Kittens sau Carcassonne. Ador jocurile originale (board games), deci este mereu o plăcere să fac o partida. Doar că asta se întâmplă destul de rar.

Cam astea sunt jocurile care m-au “cucerit” pe mine.


Voi ce jucaţi pe telefon / tabletă ?