În ultima perioadă eu am văzut că românii nu știu să fie uniți. Că românii nu știu să accepte să lucreze împreună. Că românii preferă să fie grupuri grupulețe decât un grup mare, mândru și frumos. Că vor totul doar pentru ei, individual.

Ei bine sper sincer ca românii din țară să arate că nu toți sunt așa, ca cei pe care i-am vazut eu în ultimul timp în jurul meu.

Stați uniți. Respectați-vă și respectați. Fiți toți ca unul și veți fi mai puternici decat orice și decât oricine. Nu vă lăsați călcați în picioare.

România nu mai trebuie să fie furată sau tratată ca un copil mic și prost.

acest mesaj l-am postat si pe Facebook, dar am zis ca e bine sa ramana si aici… Pentru că trebuie să ne amintim că doar dacă rămânem uniți putem reuși.


Ceea ce s-a întâmplat aseară este inadmisibil. Arată nesimţirea unei clase politice. Arată lipsa totală de respect faţă de popor. Faţă de părerile lor, faţă de sentimentele lor.

Este inadmisibil ca un aşa comportament să treacă “nepedepsit”. Nu trebuie să iertăm. Nu trebuie să plecăm capul. Trebuie să îl ţinem sus şi să urlăm cât ne ţin plămânii “Noi suntem români şi NU ne mai lăsăm călcaţi în picioare”.

Aceste gunoaie numite “clasă politică” trebuie exterminate. De la A la Z.

Notă : ca idee, eu sunt apolitic. Nu îmi pasă nici de X, nici de Y. Pentru mine toţi sunt la fel.  Dar nu pot trece peste nişte chestii care afectează ţara în care m-am născut şi oamenii care încă trăiesc acolo.